Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Hopper, Daniel"'
Autor:
Micklethwaite Stuart, Basnet Rastra, Ma Joseph, Hopper Daniel, Nohl James, Farr Nicholas, Rodenburg Cornelia, Hondow Nicole
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 129, p 06027 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c4bccd0e2954b689d497b9dddf643e5
Publikováno v:
In Australasian Marketing Journal (AMJ) November 2015 23(4):319-324
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Plant Biology. 5/23/2016, Vol. 16, p1-20. 20p. 5 Diagrams, 1 Chart, 3 Graphs.
Publikováno v:
SAE Transactions, 1991 Jan 01. 100, 444-455.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44553613
Principal component analysis (PCA) of expression data. Symbol names refer to genotype (Ram = Ramsey, Rip = Riparia and CS = Cabernet Sauvignon); the following number is the time in hours (1, 2, 4, 8, and 24), then there is a separating “.”, follo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d24c21ea45c60f9fbcfb9241b4cf0b94
WGCNA sample dendrogram and trait heatmap of expression data. (PDF 29Â kb)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2897070cab94bc99c65514ea76ecee5b
Autor:
Ghan, Ryan, Sluyter, Steven Van, Hochberg, Uri, Asfaw Degu, Hopper, Daniel, Tillet, Richard L., Schlauch, Karen, Haynes, Paul, Fait, Aaron, Cramer, Grant
The effect of water deficit upon the relative metabolic content of five anthocyanidins and their glycosylated, acetylated and coumaroylated moieties within the red cultivars. All metabolites were significant at the Cultivar level except malvidin 3-O-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a3ea4a0071d2af64adbab75a5b4741d3
Autor:
Ghan, Ryan, Sluyter, Steven Van, Hochberg, Uri, Asfaw Degu, Hopper, Daniel, Tillet, Richard L., Schlauch, Karen, Haynes, Paul, Fait, Aaron, Cramer, Grant
Stem water potential measurements (MPa) for the North and South vineyards. Water potential measurements were averaged across cultivars, Cabernet Sauvignon and Chardonnay in the North and Merlot, Pinot Noir and Semillon in the South. Symbols represent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::254c379ea571cac5490756c75ee988d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.