Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Hopkins, Erin J."'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2019 95:283-291
Autor:
Avramenko, Nicole A.1 (AUTHOR), Hopkins, Erin J.1 (AUTHOR), Hucl, Pierre2 (AUTHOR), Scanlon, Martin G.3 (AUTHOR), Nickerson, Michael T.1 (AUTHOR) michael.nickerson@usask.ca
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Oct2020, Vol. 51 Issue 5, p766-778. 13p.
Autor:
Hopkins, Erin J.1 (AUTHOR), Stone, Andrea K.1 (AUTHOR), Wang, Jiapei1 (AUTHOR), Korber, Darren R.1 (AUTHOR), Nickerson, Michael T.1 (AUTHOR) michael.nickerson@usask.ca
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Dec2019, Vol. 50 Issue 6, p539-546. 8p.
Autor:
Hopkins, Erin J.1 (AUTHOR), Hucl, Pierre2 (AUTHOR), Scanlon, Martin G.3 (AUTHOR), Nickerson, Michael T.1 (AUTHOR) michael.nickerson@usask.ca
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Aug2019, Vol. 50 Issue 4, p350-358. 9p.
Supplemental material, FST915363 Supplemental Material4 for Effect of chemical oxidizers and enzymatic treatments on the baking quality of doughs formulated with five Canadian spring wheat cultivars by Patricia Tozatti, Erin J Hopkins, Connie Briggs,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::48ef1a23bf570ee544a76c66b85a3bc2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.