Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"Hop-derived Bitter Compounds"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giovanna Muscogiuri, Luigi Barrea, Gian Carlo Tenore, Giuseppe Annunziata, Angela Arnone, Annamaria Colao, Silvia Savastano
Hops (Humulus lupulus L.) is by far the greatest contributors to the bitter property of beer. Over the past years, a large body of evidence demonstrated the presence of taste receptors in different locations of the oral cavity. In addition to the tas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4086c0a9a6d7dc57c37f3bf34cf3b973
http://hdl.handle.net/11588/683908
http://hdl.handle.net/11588/683908
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57:1172-1182
A new quantification method for hop-derived bitter compounds in beer was developed. By means of LC-MS/MS operating in the multiple reaction monitoring mode, a total of 26 hop-derived bitter compounds, namely, the post-, co-, n-, ad-, pre-, and adpre-
Autor:
Thomas Hofmann, Andreas Dunkel, Annika Lagemann, Gesa Haseleu, Daniel Intelmann, Andreas Stephan
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 59:1939-1953
For the first time, quantitative LC-MS/MS profiling of 56 hop-derived sensometabolites contributing to the bitter taste of beer revealed a comprehensive insight into the transformation of individual bitter compounds during storage of beer. The proton
Autor:
Thomas Hofmann, Gesa Haseleu, Annika Lagemann, Andreas Dunkel, Daniel Intelmann, Andreas Stephan
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 58:7930-7939
Although the complex taste profile of beer is well accepted to be reflected by the molecular blueprint of its sensometabolites, the knowledge available on the process-induced transformation of hop-derived phytochemicals into key sensometabolites duri
Autor:
Milinčić, Danijel D., Salević Jelić, Ana S., Lević, Steva M., Stanisavljević, Nemanja S., Milošević, Teodor, Pavlović, Vladimir B., Gašić, Uroš M., Obradović, Nataša S., Nedović, Viktor A., Pešić, Mirjana B.
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 17, p2801, 24p