Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Hong-Shun Yang"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100673- (2023)
Gelatin emulsion was an important process for preparing gelatin films. A gelatin film with water resistance and ductility could be prepared using gelatin emulsion, whereas the prepared gelatin film has several defects (e.g., low tensile strength and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78a92c6d01a546318f20a3d1ce169adf
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a433558f09a04732ae501e6fe1696d26
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chinese Physics; Mar2002, Vol. 11 Issue 3, p1-1, 1p