Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Honfozo, Laurenda"'
Autor:
Iragaba, Paula, Adinsi, Laurent, Delgado, Luis Fernando, Nanyonjo, Ann Ritah, Nuwamanya, Ephraim, Wembabazi, Enoch, Kanaabi, Michael, Honfozo, Laurenda, Hotegni, Francis, Djibril‐Moussa, Imayath, Londoño, Luis Fernando, Bugaud, Christophe, Dufour, Dominique, Kawuki, Robert Sezi, Akissoé, Noël, Tran, Thierry
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4561-4572, 12p
Autor:
Adinsi, Laurent, Djibri‐Moussa, Imayath, Honfozo, Laurenda, Bouniol, Alexandre, Meghar, Karima, Alamu, Emmanuel O., Adesokan, Michael, Arufe, Santiago, Ofoeze, Miriam, Okoye, Benjamin, Madu, Tessy, Hotègni, Francis, Chijioke, Ugo, Otegbayo, Bolanle, Dufour, Dominique, Hounhouigan, Joseph D., Ceballos, Hernán, Mestres, Christian, Akissoé, Noël H.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4626-4634, 9p
Autor:
Arufe, Santiago, Ayetigbo, Oluwatoyin, Domingo, Romain, Adinsi, Laurent, Djibril Moussa, M. Imayath, Honfozo, Laurenda, Akissoé, Noël H., Bouniol, Alexandre, Mestres, Christian
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4738-4745, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Honfozo, Laurenda, Adinsi, Laurent, Bouniol, Alexandre, Adetonah, Sounkoura, Forsythe, Lora, Kleih, Ulrich, Hounhouigan, Joseph D., Fliedel, Geneviève, Akissoe, Noël H.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology
Summary This study aimed to establish the quality characteristics of raw and boiled yam by involving stakeholders along the food chain using a methodology that includes a state of knowledge review, focus group discussion and individual interviews, pa
Autor:
Honfozo, Laurenda, Adinsi, Laurent, Bouniol, Alexandre, Adetonah, Sounkoura, Forsythe, Lora, Kleih, Ulrich, Hounhouigan, Joseph D., Fliedel, Geneviève, Akissoe, Noël H.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Mar2021, Vol. 56 Issue 3, p1447-1457, 11p