Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Honfo, G.F."
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 3 of 3 pro vyhledávání: '"Honfo, G.F."'
1
Handling practices, quality and loss estimation along the value chain of Waragashi, a soft cheese from Benin
Autor: Hounsou , M., Dabadé , D.S., Götz , B., Hounhouigan, M.H., Honfo, G.F., Albrecht, A., Kreyenschmidt, J., Hounhouigan, D.J.
Publikováno v: African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 22 No. 7 (2022); 20774-20792
Waragashi is a soft cheese made from cow milk, widely marketed and consumed in Benin and in other African countries (Nigeria, Ghana, Togo). However, the product is prone to deterioration, especially at ambient temperature (28–32°C) because of its
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=78975075580c::faba123035b95ea8fff5d3bffd6b74bd
https://www.ajol.info/index.php/ajfand/article/view/246571
Zobrazit plný text záznamu
2
Quality of traditionally processed shea (Vitellaria paradoxa) kernels and shea butter
Autor: Honfo, G.F.
The shea tree is an endogenous and multipurpose tree from the Savanah zone of Africa, mostly used for its fruits and the fat extracted from its kernels, commonly known as shea butter. The butter is used for cooking and medicinal purposes by local pop
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::db0378e37feee1673732dc7e6c007a87
https://research.wur.nl/en/publications/quality-of-traditionally-processed-shea-vitellaria-paradoxa-kerne
Zobrazit plný text záznamu
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 1 Akademické články
  • 2 benin
  • 1 achteruitgang (deterioration)
  • 1 deterioration
  • 1 extractie
  • 1 extraction
  • 1 food preparation
  • 1 food quality and design
  • 1 heat treatment
  • 1 indigenous knowledge
  • 1 inheemse kennis
  • 1 kwaliteit
  • 1 onderwijsinstituut
  • 1 plant fats
  • 1 plantaardige vetten
  • 1 quality
  • 1 shea butter
  • 1 soft cheese
  • 1 vitellaria paradoxa
  • 1 vlag
  • 1 voedselbereiding
  • 1 warmtebehandeling
  • 2 african scholarly science communications trust (asscat)
  • 1 wageningen university
  • 2 OpenAIRE
  • 1 Scopus®

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......