Zobrazeno 1 - 10
of 295
pro vyhledávání: '"Home delivered meals"'
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 12 (2024)
Loneliness is increasingly understood as a public health crisis, and older adults are experiencing particularly severe impacts. Social distancing efforts during the COVID-19 pandemic may have increased loneliness among older adults. Guided by the Soc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0963a448524e4111b85eeb47e38b0184
Autor:
Angeliki Papadaki, Mary Wakeham, Becky Ali, Miranda Elaine Glynis Armstrong, Paul Willis, Ailsa Cameron
Publikováno v:
Health Expectations, Vol 27, Iss 1, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Aims This study aimed to explore the perceptions of Meals on Wheels (MoWs) service users (SUs), and people who refer them to MoWs (‘referrers’), with accessing and commencing the service in England, the barriers that might hinder service
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e940b73000ee457eb5b0403eaa6f7c6f
Autor:
Emily A. Gadbois, Jennifer N. Bunker, Michelle Hilgeman, Renee Shield, Kathleen E. McAuliff, Whitney Mills, Kali Thomas
Publikováno v:
Pilot and Feasibility Studies, Vol 9, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Background Among older adults, food insecurity is associated with poor health status and health outcomes; people living with dementia (PLWD) are at increased risk for insecurity. Approaches to addressing food insecurity among homebound older
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/246e55af632c484694666d40dd750f73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hanus Gabriela
Publikováno v:
Journal of Economics and Management, Vol 43, Iss 1, Pp 357-386 (2021)
Aim/purpose – The main purpose of this research is to identify and characterize the phenomenon of servitization in the food behaviors of Polish consumers and the factors shaping it.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8baf884b0bb749aa83ba181dfca75a30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.