Zobrazeno 1 - 10
of 582
pro vyhledávání: '"Homéostasie énergétique"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Médecine des Maladies Métaboliques. 16:343-350
Autor:
Florent, Vincent
Publikováno v:
Médecine humaine et pathologie. Université de Lille, 2020. Français. ⟨NNT : 2020LILUS031⟩
Eating behavior and energy homeostasis depend on the hypothalamic integration of peripheralsignals of different natures, metabolic and hormonal. This continuous dialogue between theperiphery and the brain is essential for maintaining the energy homeo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4254::585029f4f460bd4029bdf2bc65bbe2cd
https://theses.hal.science/tel-04117239/file/2020LILUS031.pdf
https://theses.hal.science/tel-04117239/file/2020LILUS031.pdf
Autor:
Saber Cherif, Lynda
Publikováno v:
Alimentation et Nutrition. Université de Lorraine, 2019. Français. ⟨NNT : 2019LORR0183⟩
The formation of the central nervous system occurs at an early stage of gestation and is followed by its maturation which continues after birth to ensure the proper functioning of neural circuits. Nutritional deficiency in methyl donors (B9/B12 vitam
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cbef19815b81e461f07b6b2e7d4a7c67
https://hal.univ-lorraine.fr/tel-02518282
https://hal.univ-lorraine.fr/tel-02518282
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Dietetique 2007 42(3):139-145
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Dietetique 2006 41(4):217-223
Autor:
Leverve, Xavier
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Dietetique 2005 40(3):161-165
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Caron, Juliette
Les protéines alimentaires sont plus qu’une simple source d’acides aminés pour notre organisme. Elles interviennent dans l’homéostasie énergétique en modulant notamment la sécrétion d’hormones intestinales, telles que les cholécystoki
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2016LIL10172/document