Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Holse, Mette"'
Autor:
López-Barón, Nataly, Sagnelli, Domenico, Blennow, Andreas, Holse, Mette, Gao, Jun, Saaby, Lasse, Müllertz, Anette, Jespersen, Birthe, Vasanthan, Thava
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2018 79:117-126
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 June 2012 132(4):1749-1758
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Composition & Analysis. Sep2010, Vol. 23 Issue 6, p648-657. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jackson JC; Centre for Scientific Research, Indigenous Knowledge and Innovation (CESRIKI), University of Botswana, Botswana. jcjackson@yahoo.com, Duodu KG, Holse M, Lima de Faria MD, Jordaan D, Chingwaru W, Hansen A, Cencic A, Kandawa-Schultz M, Mpotokwane SM, Chimwamurombe P, de Kock HL, Minnaar A
Publikováno v:
Advances in food and nutrition research [Adv Food Nutr Res] 2010; Vol. 61, pp. 187-246.