Zobrazeno 1 - 10
of 176
pro vyhledávání: '"Hollander, Anne"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Encyclopedia of Aesthetics, 1 ed., 2008, ill.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vellinga, Reina E., van Bakel, Marieke, Biesbroek, Sander, Toxopeus, Ido B., de Valk, Elias, Hollander, Anne, van ’t Veer, Pieter, Temme, Elisabeth H. M.
Addtional file 1:Supplementary table 1. Food group category rules for assessment of degree of processing.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6291c89a635fd798c2b50f06d6ce0a93
Autor:
Hollander, Anne
Publikováno v:
Design Quarterly, 1992 Jan 01(154), 27-33.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4091263
Autor:
Hollander, Anne
Publikováno v:
New Republic. 4/1/91, Vol. 204 Issue 13, p30-36. 6p.
Autor:
Hollander, Anne
Publikováno v:
New Literary History, 1971 Apr 01. 2(3), 477-493.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/468334
Autor:
Post, Pim M., Hogerwerf, Lenny, Bokkers, Eddie A.M., Baumann, Bert, Fischer, Paul, Rutledge-Jonker, Susanna, Hilderink, Henk, Hollander, Anne, Hoogsteen, Martine J.J., Liebman, Alex, Mangen, Marie-Josée J., Manuel, Henk Jan, Mughini-Gras, Lapo, van Poll, Ric, Posthuma, Leo, van Pul, Addo, Rutgers, Michiel, Schmitt, Heike, van Steenbergen, Jim, Sterk, Hendrika A.M., Verschoor, Anja, de Vries, Wilco, Wallace, Robert G., Kruit, Roy Wichink, Lebret, Erik, de Boer, Imke J.M., LS Evidence Based Vet Medicine, IRAS OH Epidemiology Microbial Agents, dIRAS RA-I&I I&I, dIRAS RA-2
Publikováno v:
Science of the Total Environment, 737. Elsevier bedrijfsinformatie b.v.
Science of the Total Environment, 737
Science of the Total Environment 737 (2020)
Science of the Total Environment, 737
Science of the Total Environment 737 (2020)
Observed multiple adverse effects of livestock production have led to increasing calls for more sustainable livestock production. Quantitative analysis of adverse effects, which can guide public debate and policy development in this area, is limited
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cae2402386a7979c19494592f05a53d3
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/408307
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/408307