Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Holland, John W."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2013 141(2):1203-1210
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2012 133(3):689-696
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2012 132(1):655-662
Autor:
Mordvinov, Viatcheslav A., Schwenger, Gretchen T.F., Fournier, Régis, De Boer, Monica L., Peroni, Susanne E., Singh, Anish D., Karlen, Stéphane, Holland, John W., Sanderson, Colin J.
Publikováno v:
In The Journal of Allergy and Clinical Immunology 1999 103(6):1125-1135
Publikováno v:
AV Communication Review, 1971 Apr 01. 19(1), 89-101.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/30217637
Publikováno v:
Le, T T T, Holland, J W, Deeth, H C & Larsen, L B 2014, ' Proteomic analysis of protein changes in milk products during processing and storage ', 20th International Mass Spectrometry Conference, Geneve, Switzerland, 24/08/2014-29/08/2014 . < http://www.imsc2014.ch/ >
Aarhus University
Aarhus University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a01f4b4e1e69803005f87a93160c8233
https://pure.au.dk/portal/da/publications/proteomic-analysis-of-protein-changes-in-milk-products-during-processing-and-storage(7a3a8f30-2cf1-4ab6-bc17-1253e0b4186f).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/proteomic-analysis-of-protein-changes-in-milk-products-during-processing-and-storage(7a3a8f30-2cf1-4ab6-bc17-1253e0b4186f).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.