Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Holló, István"'
Intramuscular fat content or marbling represents a valuable beef quality trait and is an important determinant of palatability due to its contribution to juiciness and flavour. Meat which has little marbling may be dry and flavourless. Higher levels
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9e3d3bb67dd2eb2d06140fd738c820d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Szücs, János, Horváth, Csaba, Kollin, Éva, Szathmári, Miklós, Holló, István, Szücs, J, Horváth, C, Kollin, E, Szathmári, M, Holló, I
Publikováno v:
Calcified Tissue International; 1992, Vol. 50 Issue 1, p7-10, 4p