Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Holkem, Augusto Tasch"'
Anticancer properties and prevention of metabolic syndrome by probiotic-enriched powdered human milk
Autor:
Robichaud, Valerie, Shankar, Shiv, Holkem, Augusto Tasch, Salmieri, Stephane, Aguilar-Uscanga, Blanca R., Millette, Mathieu, Lacroix, Monique
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Holkem, Augusto Tasch
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSMUniversidade Federal de Santa MariaUFSM.
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior
The benefits provided by probiotics to the human body have provided their addition to various products, spreading their consumption. However, due to various factors such as storage
The benefits provided by probiotics to the human body have provided their addition to various products, spreading their consumption. However, due to various factors such as storage
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5791
Publikováno v:
In Food Research International August 2020 134
Autor:
Holkem, Augusto Tasch, Raddatz, Greice Carine, Barin, Juliano Smanioto, Moraes Flores, Érico Marlon, Muller, Edson Irineo, Codevilla, Cristiane Franco, Jacob-Lopes, Eduardo, Ferreira Grosso, Carlos Raimundo, de Menezes, Cristiano Ragagnin
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology March 2017 76 Part B:216-221
Autor:
Holkem, Augusto Tasch, Raddatz, Greice Carine, Nunes, Graciele Lorenzoni, Cichoski, Alexandre José, Jacob-Lopes, Eduardo, Ferreira Grosso, Carlos Raimundo, de Menezes, Cristiano Ragagnin
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2016 71:302-308
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 28, p9561-9579, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Holkem, Augusto Tasch1,2, Robichaud, Valérie1, Favaro-Trindade, Carmen Silvia2, Lacroix, Monique1
Publikováno v:
Nutrition & Cancer. 2021, Vol. 73 Issue 4, p671-685. 15p. 2 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Souza, Volnei Brito1,2 (AUTHOR), Holkem, Augusto Tasch1 (AUTHOR), Thomazini, Marcelo1 (AUTHOR), Petta, Tânia1 (AUTHOR), Tulini, Fabricio Luiz1,2 (AUTHOR), Oliveira, Carlos Augusto Fernandes1 (AUTHOR), Genovese, Maria Inés3 (AUTHOR), Rodrigues, Christianne Elisabete1 (AUTHOR), Fávaro Trindade, Carmen Sílvia1 (AUTHOR) carmenft@usp.br
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. May2021, Vol. 45 Issue 5, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.