Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Hojjatoleslamy, Mohammad"'
Autor:
Rafi Azari, Samin, Hojjatoleslamy, Mohammad, Mousavi, Zeinab E., Kiani, Hossein, Jalali, Sayed Mohammad Ali
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2024 5
Autor:
Mousavi, Marjan1 (AUTHOR), Hojjatoleslamy, Mohammad1,2 (AUTHOR), Mousavi, Zeinab Ebrahimzadeh3 (AUTHOR), Kiani, Hossein3 (AUTHOR), Jalali, Seyed Mohammaď Ali4,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 3/19/2024, Vol. 2024, p1-13. 13p.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2022 373 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Loghmani, Sayed Vahid1 (AUTHOR), Hojjatoleslamy, Mohammad1 (AUTHOR) mohojjat@iaushk.ac.ir, Molavi, Hooman1 (AUTHOR), Fazel, Mohammad2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. May2022, Vol. 45 Issue 5, p1-11. 11p.
Autor:
Ataei Nukabadi, Fariba1 (AUTHOR), Hojjatoleslamy, Mohammad1,2 (AUTHOR) mohojjat@gmail.com, Abbasi, Hajar1,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. May2022, Vol. 46 Issue 5, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ataei Nukabadi, Fariba1 (AUTHOR), Hojjatoleslamy, Mohammad1 (AUTHOR) mohojjat@gmail.com, Abbasi, Hajar1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Feb2021, Vol. 9 Issue 2, p757-771. 15p.
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2014, Vol. 44, Issue 3, pp. 182-192.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-02-2013-0023