Zobrazeno 1 - 10
of 390
pro vyhledávání: '"Hojjatoleslamy, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nosouhian E; Department of Food Science and Technology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran., Hojjatoleslamy M; Department of Food Science and Technology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran; Energy Research Center, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord 8816765714, Iran. Electronic address: mohojjat@gmail.com., Goli M; Department of Food Science and Technology, Laser and Biophotonics in Biotechnologies Research Center, Isfahan (Khorasgan) Branch, Islamic Azad University, Isfahan, Iran., Jafari M; Department of Food Science and Technology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran; Medicinal, Spicy and Aromatic Plants Research Center, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran., Kiani H; Department of Food Science and Technology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran; Bioprocessing and Biodetection Lab, Department of Food Science and Technology, University of Tehran, Karaj, Iran.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2023 Jun 15; Vol. 240, pp. 124298. Date of Electronic Publication: 2023 Apr 12.
Autor:
Hosseini P; Faculty of Agriculture, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran., Hojjatoleslamy M; Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran; Energy Research Center, Shahrekord Branch Islamic Azad University, Shahrekord, Iran. Electronic address: mohojjat@gmail.com., Molavi H; Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2023 May 15; Vol. 237, pp. 123869. Date of Electronic Publication: 2023 Mar 03.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Science & Technology. May/Jun2016, Vol. 18 Issue 3, p615-627. 13p.
Autor:
Azari SR; Department of Food Science and Technology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran., Hojjatoleslamy M; Department of Food Science and Technology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran., Mousavi ZE; Department of Food Science and Technology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran.; Bioprocessing and Biodetection Laboratory, Department of Food Science and Engineering, Campus of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Karaj, Iran., Kiani H; Department of Food Science and Technology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran.; Bioprocessing and Biodetection Laboratory, Department of Food Science and Engineering, Campus of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Karaj, Iran., Jalali SMA; Department of Animal Sciences, Faculty of Agriculture and Veterinary Medicine, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran.; Research Center of Nutrition and Organic Products, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord, Iran.
Publikováno v:
Frontiers in nutrition [Front Nutr] 2022 Jul 27; Vol. 9, pp. 916728. Date of Electronic Publication: 2022 Jul 27 (Print Publication: 2022).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahmadi SF; Department of Food Science and Technology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord 88137-33395, Iran., Hojjatoleslamy M; Department of Food Science and Technology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord 88137-33395, Iran., Kiani H; Department of Food Science and Technology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord 88137-33395, Iran; Bioprocessing and Biodetection Lab, Department of Food Science and Technology, University of Tehran, Karaj, Iran., Molavi H; Department of Food Science and Technology, Shahrekord Branch, Islamic Azad University, Shahrekord 88137-33395, Iran.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2022 Mar 30; Vol. 373 (Pt A), pp. 131321. Date of Electronic Publication: 2021 Oct 06.
Autor:
Pérez Núñez, Isabela1,2 (AUTHOR) i.perez04@ufromail.cl, Díaz, Rommy2,3 (AUTHOR) a.martinez26@ufromail.cl, Quiñones, John2,3 (AUTHOR) lidivm15@gmail.com, Martínez, Ailín2,4 (AUTHOR) nestor.sepulveda@ufrontera.cl, Velázquez, Lidiana2 (AUTHOR), Huaiquipán, Rodrigo1,2 (AUTHOR) r.huaiquipan01@ufromail.cl, Tapia, Daniela1,2 (AUTHOR) d.tapia01@ufromail.cl, Muñoz, Alex1,2 (AUTHOR) a.munoz45@ufromail.cl, Valdés, Marcos1,2 (AUTHOR) m.valdes09@ufromail.cl, Sepúlveda, Néstor2,3 (AUTHOR), Paz, Erwin5 (AUTHOR) erwin.pazmunoz@uwa.edu.au
Publikováno v:
Molecules. Nov2024, Vol. 29 Issue 22, p5427. 34p.