Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Hofmann, Saskia"'
Autor:
Hofmann, Saskia Iris
The mouthfeel and texture of food and beverage products play an important role in consumer liking. However, to date these key sensory properties have received limited attention from researchers and our understanding of texture and mouthfeel perceptio
Externí odkaz:
https://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.757527
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kemp, Oliver1 (AUTHOR), Hofmann, Saskia2 (AUTHOR), Braumann, Ilka1 (AUTHOR), Jensen, Sidsel2 (AUTHOR), Fenton, Adam1,3 (AUTHOR), Oladokun, Olayide1 (AUTHOR) olayide.oladokun@carlsberg.com
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. Oct2021, Vol. 127 Issue 4, p367-384. 18p.
Fertility in dairy cattle is ubiquitously declining over the last decades. The situation is apparently linked to rising milk production and thus to the deficient metabolic situation in high yielding cows. Investigations on cellular level can elucidat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b0b98202bc26813ec3099331a96ef968
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hofmann, Saskia
Publikováno v:
Yes, She Can!; 2011, p119-130, 12p
Autor:
Hofmann, Saskia
Publikováno v:
Yes, She Can!; 2011, p74-115, 42p
Autor:
Hofmann, Saskia
Publikováno v:
Yes, She Can!; 2011, p29-43, 15p
Autor:
Hofmann, Saskia
Publikováno v:
Yes, She Can!; 2011, p1-14, 14p