Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Hoffmans Y"'
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Hoek- Van Den Hil, E.F., author, Van Rozen, K., author, Hoffmans, Y., author, Wikselaar, P.G., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :626-626
Publikováno v:
In Food Control September 2024 163
Publikováno v:
In Food Control August 2024 162
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van den Burg, S. W. K., Koch, S. J. I., Banach, J. L., Hoffmans, Y., van Hoof, L., Nauta, R. W., Jak, R. G., Makri, E., Wadsworth, E., Post, S., Kristensen, K.
Publikováno v:
Aquaculture International; Aug2024, Vol. 32 Issue 4, p3935-3956, 22p
Autor:
Hoffmans, Y., Veldkamp, T., Meijer, N.P., Brust, G.M.H., van der Schans, M.G.M., Prins, T.W., van Rozen, K., Elissen, H., van Wikselaar, P., van der Weide, R., van der Fels-Klerx, H.J., Hoek-van den Hil, E.F.
Publikováno v:
Journal of Insects as Food & Feed; 2024, Vol. 10 Issue 7, p1211-1221, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hoffmans, Y., Alewijn, M., Klijnstra, M.D., van Raamsdonk, L.W.D., Lasaroms, J.J.P., Verschoor, A.M., Prins, T.W., Mol, J.G.J., Brust, G.M.H., Sopel, M.M., Leenders, L.L., de Pagter-de Witte, L.J., Boxman, I.L.A., Silletti, E., Hogenes, Y.
National Reference Laboratories (NRLs) are part of the system responsible for controlling and enforcing the EU food and feed law. Wageningen Food Safety Research (WFSR) has been designated the NRL for thirteen subjects. The tasks of an NRL depend on
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4ec0971f1c1eb7e728f8194da3c35653
https://research.wur.nl/en/publications/national-reference-laboratories-wageningen-food-safety-research-a-3
https://research.wur.nl/en/publications/national-reference-laboratories-wageningen-food-safety-research-a-3
Autor:
Hoek-van den Hil, E.F., Antonis, A.F.G., Brouwer, M.S.M., Bruins, M.E., Dame, M.A., van Groenestijn, J.W., Haenen, O.L.M., Hoffmans, Y., Meijer, N.P., Veldkamp, T., Vernooij, A.G., Appel, M.J.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bc41f975c3e23d93a9b82181bc4279eb
https://doi.org/10.18174/571273
https://doi.org/10.18174/571273