Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Hoed, Vera"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2023 137
Autor:
Cremer, Gilles, Danthine, Sabine, Van Hoed, Vera, Dombree, Anne, Laveaux, Anne-Sophie, Damblon, Christian, Karoui, Romdhane, Blecker, Christophe
Publikováno v:
In Heliyon February 2023 9(2)
Autor:
Detry, Roxane1 (AUTHOR) rdetry@uliege.be, Van Hoed, Vera2 (AUTHOR), Sterckx, Jérôme2 (AUTHOR), Deledicque, Catherine2 (AUTHOR), Sato, Kiyotaka3 (AUTHOR), Blecker, Christophe1 (AUTHOR), Danthine, Sabine1 (AUTHOR)
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Dec2021, Vol. 123 Issue 1, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 19, Iss 2, Pp 83-88 (2012)
Oils and fats play an important role in the structure, aroma and stability of a wide variety of food products, as well as in their nutritional properties. For Puratos, a producer of ingredients for bakery, patisserie and chocolate sector, functionali
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a30a2f0c052749479d06d61a63027214
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 2011 129(2):279-282
Autor:
Van Hoed, Vera1 vera_vanhoed@hotmail.com, Sampaio, Klicia A.1,2, Felkner, Barbara1,3, Bavec, Franc2, Scippo, Marie‐Louise4, Brose, François4, Bavec, Martina5, Verhé, Roland1
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Dec2017, Vol. 119 Issue 12, pn/a-N.PAG. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.