Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Hoang, Thi Ngoc Nhon"'
Autor:
Hoang, Thi Ngoc Nhon1 (AUTHOR), Ho, Le Bao Ngoc1 (AUTHOR), Nguyen, Kim Nhat Nguyet1 (AUTHOR), Dong, Thi Anh Dao2,3 (AUTHOR), Le, Thi Hong Anh1 (AUTHOR) anhlth@huit.edu.vn
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p7428-7437. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2023 14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hoang Thi Ngoc Nhon, Nguyen Thi Diem My, Vo Ngoc Tuong Vi, Phan Thi Kim Lien, Nguyen Thi Thao Minh, Le Nguyen Doan Duy, Le Thi Hong Anh, Dong Thi Anh Dao
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 10, Iss , Pp 100408- (2022)
Anthocyanin, a main bioactive compound found in Hibiscus sabdariffa L. extract, has attracted different fields such as food additives and functional foodstuffs due to its wide range of possible applications. However, commercial applications of anthoc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/629e7aea936149e2be2458d4d8a6531c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.