Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Hoang, Thi Minh Nguyet"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pham Thi Thuy Linh, Nguyen Van Thang, Ho Tuong Thanh, Hoang Thi Minh Nguyet, Pham Viet Phuong Thao
Publikováno v:
Ho Chi Minh City Open University Journal of Science - Social Sciences, Vol 10, Iss 1, Pp 29-42 (2020)
This research investigates the perspectives of the novice lecturers in the Faculty of English Language Teacher Education (FELTE) regarding Teaching Practicum’s impacts on their classroom management skills. Using survey research, data was gathered t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27b3d501c2d6447e911414f3dcc28156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vietnam Journal of Hydrometeorology. 3:9-22
Autor:
Ho Tuong Thanh, Pham Thi Thuy Linh, Nguyen Van Thang, Hoang Thi Minh Nguyet, Pham Viet Phuong Thao
Publikováno v:
Ho Chi Minh City Open University Journal of Science-Social Sciences, Vol 10, Iss 1, Pp 29-42 (2020)
This research investigates the perspectives of the novice lecturers in the Faculty of English Language Teacher Education (FELTE) regarding Teaching Practicum’s impacts on their classroom management skills. Using survey research, data was gathered t
Autor:
Nguyen, Thi Kim An, Nguyen, Bao Ngoc, Hoang, Thi Minh Nguyet, Doan, Lan Phuong, Phan, Minh Giang, Lee, Heesu, Kim, Dae Won, Lee, Jae Wook, Tran, Thi Thu Thuy
Publikováno v:
Chemistry & Biodiversity; Sep2022, Vol. 19 Issue 9, p1-14, 14p
Autor:
Vu Thi Cam Tu, Huynh Thi Thanh Tra, Hoang Duc An, Le Duy Thanh, Hoang Thi Minh Nguyet, Truong Thi Hue
Publikováno v:
Journal of Biology / TẠp chí Sinh HỌc; Jun2022, Vol. 44 Issue 2, p123-132, 10p
Autor:
Dinh Thi Hien, Hoang Thi Minh Nguyet
Publikováno v:
Food Science and Applied Biotechnology. 4:156
Deep-fried orange peel applied vacuum-frying technique to extend its shelf life and to create crispy product that contains natural nutrients, especially looking for marketplace of the product and increasing the value of orange by-products. The effect