Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Hoang, Dzung"'
Publikováno v:
In Current Applied Physics May 2021 25:62-69
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization. 15:5369-5378
The paper focused on the adding of rice bran in bread production. Full fat, defatted rice bran, and rice bran fiber were utilized in bread preparation. Addition of 10, 15, 20 and 25% full-fat rice bran; 10 and 20% defatted rice bran; 2.5 and 5% rice
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Dec2021, Vol. 15 Issue 6, p5369-5378, 10p
Publikováno v:
Vietnam Journal of Science and Technology. 57:87
This study aims to assess Vietnamese consumer behavior towards fish sauce product. It consists of two experiments. In the first experiment, consumer concept was explored using word association method. It was performed on 300 Vietnamese consumers with
Autor:
Hoang, Dzung T.
Publikováno v:
In Real-Time Imaging October 1999 5(5):365-375
Publikováno v:
In Information Sciences 1999 119(1):57-72
Autor:
McCutcheon, Griffin, Kent, Ryan, Paulino-Lima, Ivan, Pless, Evlyn, Ricco, Antonio, Mazmanian, Edward, Hu, Steven, White, Bruce, Hoang, Dzung, Hyde, Elizabeth, Daley, Earl, Trinh, Greenfield, Pugh, Brett, Tapio, Eric, Ronzano, Karolyn, Richey, Charles Scott, Rothschild, Lynn J.
Publikováno v:
Small Satellite Conference
NASA’s PowerCell payload, as part of the German Space Agency’s (DLR’s) Eu:CROPIS (Euglena Combined Regenerative Organic-food Production In Space) mission, will compare the effect of multiple simulated gravity regimes on basic processes required
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::ae799f8024f514d4fcc7334de084486c
https://digitalcommons.usu.edu/smallsat/2016/TS11SciPayload1/4
https://digitalcommons.usu.edu/smallsat/2016/TS11SciPayload1/4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
4th International Conference on Biomedical Engineering in Vietnam; 2013, p384-390, 7p