Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Hočevar, Manca"'
Autor:
Hočevar, Manca
Mleko in mlečni izdelki so odličen vir za razvoj mikroorganizmov (MO), tako koristnih, patogenih kot kvarljivih. V diplomskem delu smo ugotavljali njihov vpliv na surovo in pasterizirano mleko, jogurt, kefir, smetano ter surovo maslo. S pregledom l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::34a1cf347759cb42c5ab266a5ab46d79
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-136101
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-136101
Autor:
Hočevar, Manca
V okviru magistrskega dela sem raziskala litološko sestavo masivnega apnenca v kamnolomu Lesno Brdo. Pobrala sem vzorce za izdelavo zbruskov, na podlagi katerih sem določila mikrofaciese. Vzdolž štirih etaž kamnoloma sem posnela profil v skupni
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::6f27e047a31fcf66917a93a383bad931
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=117605&dn=
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=117605&dn=
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.