Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Ho, Li Hsing"'
Publikováno v:
Science Progress (1933-), 2021 Jan 01. 104, 1-21.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27157661
Publikováno v:
In Expert Systems With Applications 15 June 2012 39(8):7102-7109
Publikováno v:
In Procedia Engineering 2012 29:2545-2550
Publikováno v:
Science Progress; 2022 Supplement 3, Vol. 104, p1-21, 21p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pakistan Journal of Nutrition. 12:285-290
Aging societies are a global social trend that simultaneously promotes the development of biotechnology and health food industries. Thus, middle-aged and older people’s health food purchase behavior has been widely analyzed. For this study, we samp
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.