Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Ho, Chin Wai"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2017 221:1621-1630
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Alcoholic fermentation of soursop (Annona muricata) juice via an alternative fermentation technique.
Autor:
Ho, Chin Wai, Lazim, Azwan, Fazry, Shazrul, Hussain Zaki, Umi Kalsum Hj, Massa, Salvatore, Lim, Seng Joe
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Feb2020, Vol. 100 Issue 3, p1012-1021, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.