Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Histamine oxidase"'
Autor:
Hossein Sadeghi, Sareh Arjmand, Seyed Omid Ranaei Siadat, Jamshid Fooladi, Gholamhossein Ebrahimipour
Publikováno v:
AMB Express, Vol 10, Iss 1, Pp 1-9 (2020)
Abstract Biogenic amines (BAs) are low molecular weight organic bases formed by natural amino acids decarboxylation and trigger an array of toxicological effects in humans and animals. Bacterial amine oxidases enzymes are determined as practical tool
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b1be618942b48dfa3ddeff0ebfb187a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seyed Omid Ranaei Siadat, Jamshid Fooladi, Hossein Sadeghi, Gholamhossein Ebrahimipour, Sareh Arjmand
Publikováno v:
AMB Express, Vol 10, Iss 1, Pp 1-9 (2020)
AMB Express
AMB Express
Abstract Biogenic amines (BAs) are low molecular weight organic bases formed by natural amino acids decarboxylation and trigger an array of toxicological effects in humans and animals. Bacterial amine oxidases enzymes are determined as practical tool
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Histamine is present to various degrees in many foods, and concentrations in fish samples are considered a good indicator of freshness and hygienic food quality. Seeking for innovative methods to quantify histamine in foods, we used a synthetic gene
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::67b89c2de005e959936761b54935714c
http://hdl.handle.net/11383/1857118
http://hdl.handle.net/11383/1857118
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of bioscience and bioengineering. 97(2)
A thermostable histamine oxidase (EC 1.4.3.-) was found in cells of Arthrobacter crystallopoietes KAIT-B-007 isolated from soil. The enzyme was purified about 715-fold over the cell free extracts with a yield of 55% by ammonium sulfate fractionation
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.