Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Hirai, Tomokazu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SAKATA, Ken, HOQUE, Azharul, HIRAI, Tomokazu, TSUKAGUCHI, Daisuke, TOMARU, Mayuko, SUZUKI, Keiichi, OIKAWA, Takuro
Publikováno v:
Tohoku journal of agricultural research. 55(1/2):1-10
Genetic parameters of body weight at the start of fattening (BSF), carcass weight (CWT), subcutaneous fat thickness (SFT), rib thickness (RBT), meat quality grade (MQG), beef marbling score (BMS) and rib eye area (REA) in Japanese Black cattle were e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.