Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"Hipercolesterolêmico"'
Autor:
Triviño, Alberto, Rojas, Blanca, Ramírez, Ana I., Salazar, Juan J., De Hoz, Rosa, Ramajo, Marta, Redondo, Santiago, Navarro-Dorado, Jorge, Tejerina, Teresa, Ramírez, Jose M.
Publikováno v:
In Clinica e Investigacion en Arteriosclerosis 2010 22(4):127-135
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fruehwirth, Marcelo, Folha, Rafaela de Araujo, Pereira, Francine Martins, Delai, Robson Michael
Publikováno v:
Revista Nutrición Clínica y Dietética Hospitalaria; 2018, Vol. 38 Issue 1, p128-134, 7p
Autor:
MOTA, JÉSSICA SALGADO BADINHANI1, NOBRE, MARCELO CÂNDIDO SARMENTO DRUMOND1, AGUIAR, THAÍS CHAVES SANTOS1, DE PAULA LEITE GOMES, VINÍCIUS1, VALADÃO, ANALINA FURTADO2 analina.valadao@univaco.edu.br
Publikováno v:
Brazilian Journal of Surgery & Clinical Research. 6/30/2019, Vol. 27 Issue 3, p56-60. 5p.
Autor:
Dayse F. M. Coelho de Souza, Célia L.L.F. Ferreira, André Viana Coelho de Souza, Neuza M. Brunoro Costa, Lorena M. Ybarra, Eveline M. C. Azevedo
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 24, Iss 4, Pp 522-526 (2004)
Lactobacillus acidophilus é um microrganismo bastante estudado e componente comum de probióticos. No entanto, ainda há pouca informação sobre a translocação deste microrganismo para órgãos do corpo. O presente trabalho visou investigar a tax
Autor:
André Viana Coelho de Souza, Célia Ferreira, Lorena M. Ybarra, Neuza Maria Brunoro Costa, Dayse F. M. Coelho de Souza, Eveline M. C. Azevedo
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Food Science and Technology v.24 n.4 2004
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Food Science and Technology v.24 n.4 2004
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Lactobacillus acidophilus é um microrganismo bastante estudado e componente comum de probióticos. No entanto, ainda há pouca informação sobre a translocação deste microrganismo para órgãos do corpo. O presente trabalho visou investigar a tax
Autor:
Cavali, Jucilene, da Silva Francisco, Reginaldo, Dantas Filho, Jerônimo Vieira, Bianchini Pontuschka, Rute, Lucena da Silva, Tiago, Alves Amaral, Rodrigo Vieira
Publikováno v:
Acta Veterinaria Brasilica; Sep2022, Vol. 16 Issue 3, p262-272, 11p