Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Hind gut-microflora"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"Hind gut-microflora"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Performances produttive e modificazioni ruminali, ematiche e microbiologiche in vitelloni alimentati con diete contenenti un lisato proteico
Autor:
Parisini, P.
,
Trovatelli, L. D.
,
Scipioni, Rosanna
,
Rizzi, L.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3674::3670435983598c54207e56680427aa1b
https://hdl.handle.net/11380/636359
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Effetti della componente peptidica di un proteolisato nella nutrizione del suinetto
Autor:
Parisini, P.
,
Scipioni, Rosanna
,
Marchetti, S.
,
Mordenti, A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c1cddacff2bb4c5312f6e5c556780aba
https://hdl.handle.net/11380/633320
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Impiego di un lisato proteico nello svezzamento del vitello
Autor:
Scipioni, Rosanna
,
Parisini, P.
,
Trovatelli, L. D.
,
Fraulini, G.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3674::ec52743163e5dd0dad16a8155c597964
https://hdl.handle.net/11380/636378
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
2
blood constituents
1
alimentazione
1
nutrition
1
nutrizione
1
peptides
1
peptidi
1
synthetic amino acids
Zdroj
3
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......