Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Himalayan fruits"'
Autor:
Ritika, Birinchi Bora, Balarabe B. Ismail, Umar Garba, Sadhna Mishra, Avinash Kumar Jha, Bindu Naik, Vijay Kumar, Muzamil Ahmad Rather, Rizwana, Manpreet Singh Preet, Sarvesh Rustagi, Himanshu Kumar, Arun Kumar Gupta
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-36 (2024)
Abstract The Himalayas, globally acknowledged as one of the four biodiversity hotspots, underscore their ecological significance, boasting abundant flora and fauna. Among these, a diverse array of wild fruits such as Aegle marmelos, Artocarpus lakooc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d48387adff9e4aaaa7f929d8d1016057
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 11, p 1018 (2022)
Uttarakhand, a state in the northern region of India which is traversed by the Himalayas, grows a variety of horticultural crops (e.g., fruits, vegetables, spices, and flowers) and is experienced with large-scale horticulture production at the nation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60d81480765f44a88295b82edca85df7
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.