Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Hiltunen, Lea"'
Autor:
Haapalainen, Minna, Hiltunen, Lea
Publikováno v:
Kasvinsuojelulehti
Kuorirokko on perunan tauti, joka laatuvioitusten lisäksi voi aiheuttaa myös satotappioita. Taudin epidemiologia Suomen oloissa on huonosti tunnettu eikä sille ole tehokkaita torjuntakeinoja. Tautia aiheuttava maalevintäinen Spongospora-mikrobi s
Autor:
Nilivaara, Ritva, Hiltunen, Lea, Joki-Tokola, Erkki, Kahiluoto, Joonas, Karvonen, Jaakko, Kuoppala, Minna, Lötjönen, Timo, Niemistö, Johanna, Satomaa, Maarit, Tahkola, Heikki, Ulvi, Teemu, Välimaa, Anna-Liisa, Hellsten, Seppo
Kanadanvesirutto (Elodea canadensis) on haitalliseksi vieraslajiksi luokiteltu uposkasvi, joka on levinnyt satoihin järviin Suomessa. Vesirutto voi kasvattaa laajoja, jopa koko järven laajuisia massakasvustoja, syrjäyttää muita alkuperäisiä la
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1593::7a0822f5aa86e6ffac1749627eecf523
http://hdl.handle.net/10138/341196
http://hdl.handle.net/10138/341196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kirchner, Sascha M.1,2 sascha.kirchner@helsinki.fi, Hiltunen, Lea2, Döring, Thomas F.3, Virtanen, Elina2, Palohuhta, Jukka P.4, Valkonen, Jari P. T.1
Publikováno v:
PLoS ONE. Aug2013, Vol. 8 Issue 8, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hiltunen, Lea
Perunarupi on maailmanlaajuisesti yksi merkittävimmistä perunan (Solanum tuberosum) ulkoista laatua pilaavista kasvitaudeista. Sitä aiheuttavat useat eri Streptomyces-suvun sädebakteerit, jotka säilyvät maassa ja leviävät maan välityksellä.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1593::ef3b2d5c1b359e6c6b6a941b3ba73a7d
http://hdl.handle.net/10138/23879
http://hdl.handle.net/10138/23879
Autor:
Hiltunen LH; Department of Applied Biology, University of Helsinki, P.O. Box 27, FI-00014, Finland., Laakso I, Chobot V, Hakala KS, Weckman A, Valkonen JP
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2006 May 03; Vol. 54 (9), pp. 3372-9.