Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Hilsen, Marit"'
Publikováno v:
Quality of Life Research, 2019 Apr 01. 28(4), 1063-1073.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48704999
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stavnes, Kristin Anne, Ruud, Torleif, Saltyte Benth, Jurate, Hanssen-Bauer, Ketil, Weimand, Bente Margrethe, Solantaus, Tytti, Hilsen, Marit, Skogøy, Bjørg Eva, Kallander, Ellen Katrine, Kufås, Elin, Peck, Gro Christensen, Birkeland, Bente, Hagen, Kristine Amlund
Publikováno v:
BMC Health Services Research
Background In 2010 the Norwegian Parliament introduced amendments to the Health Personnel Act requiring all health personnel to inform and offer help to their patients’ children and families. We evaluated whether health personnel adhered to their o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b7a387ba07116244cda18e12a9767f3e
https://hdl.handle.net/11250/3028306
https://hdl.handle.net/11250/3028306
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Public Health. Supplement, 2010 Nov 01. 5, 7-12.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45205866
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 8, Iss 1, p 108 (2011)
Abstract Background Norwegian children and adolescents eat less than half of the recommended 5 portions of fruit and vegetables (FV) per day. Gender and socioeconomic disparities in FV consumption shows that boys and children of lower socioeconomic s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b07c4c9d80d490283259a8560aeb715
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11250/139072
Autor:
Hilsen, Marit
Eating behaviors are closely related to the risk of developing several chronic diseases such as cardiovascular diseases (CVD), several cancers and diabetes type II. Improving eating behaviors are therefore important to reduce the incidence of these d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nora_uio__no::6942ff622a210a459af51bf5bad27687
http://hdl.handle.net/10852/28052
http://hdl.handle.net/10852/28052