Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Hilmer, Jens ‐ Michael"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Klein, Andreas, Hilmer, Jens-Michael
Publikováno v:
Industrielle Mikrobiologie; 2013, p245-270, 26p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Berger, Ralf Günter, Barnekow, Rainer, Muche, Sylvia, Ley, Jakob, Sabater, Christopher, Hilmer, Jens-Michael, Krammer, Gerhard
Publikováno v:
Flavours & Fragrances; 2007, p457-488, 32p
Autor:
Gall, Mechthild, Thomsen, Maren, Peters, Christin, Pavlidis, Ioannis V., Jonczyk, Patrick, Grünert, Philipp P., Beutel, Sascha, Scheper, Thomas, Gross, Egon, Backes, Michael, Geißler, Torsten, Ley, Jakob P., Hilmer, Jens ‐ Michael, Krammer, Gerhard, Palm, Gottfried J., Hinrichs, Winfried, Bornscheuer, Uwe T.
Publikováno v:
Angewandte Chemie; Jan2014, Vol. 126 Issue 5, p1463-1466, 4p
Autor:
Jonczyk, Patrick, Schmidt, Anne, Bice, Ismet, Gall, Mechthild, Gross, Egon, Hilmer, Jens-Michael, Bornscheuer, Uwe, Beutel, Sascha, Scheper, Thomas
Publikováno v:
Chemie Ingenieur Technik (CIT); Dec2011, Vol. 83 Issue 12, p2147-2152, 6p
Autor:
Krammer, Gerhard E., Weckerle, Bernhard, Brennecke, Stefan, Weber, Berthold, Kindel, Günter, Ley, Jakob, Hilmer, Jens-Michael, Reinders, Gerald, Stöckigt, Detlef, Hammerschmidt, Franz Josef, Ott, Frank, Gatfield, Ian, Schmidt, Claus Oliver, Bertram, Heinz-Jürgen
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research; Apr2006, Vol. 50 Issue 4/5, p345-350, 6p
Autor:
Vorlová, Sandra, Bornscheuer, Uwe T., Gatfield, Ian, Hilmer, Jens-Michael, Bertram, Heinz-Juergen, Schmid, Rolf D.
Publikováno v:
Advanced Synthesis & Catalysis; 2002, Vol. 344 Issue 10, p1152-1155, 4p
Chemical and Biochemical Changes Occurring During the Traditional Madagascan Vanilla Curing Process.
Autor:
Gatfield, Ian, Hilmer, Jens-Michael, Weber, Berthold, Hammerschmidt, Franz, Reiß, Ingo, Poutot, Guillaume, Bertram, Heinz-Jürgen, Meier, Dietrich
Publikováno v:
Perfumer & Flavorist; Jul2007, Vol. 32 Issue 7, p20-28, 7p, 2 Charts, 3 Graphs