Zobrazeno 1 - 10
of 3 928
pro vyhledávání: '"Hill, J. O"'
Publikováno v:
eConf C011127 (2001) WEBT002
An important component of EPICS (Experimental Physics and Industrial Control System) is iocCore, which is the core software in the IOC (input/output controller) front-end processors. At ICALEPCS 1999 a paper was presented describing plans to port ioc
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/physics/0111041
Publikováno v:
Science, 1971 Oct . 174(4008), 459-467.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1733520
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Mar2017, Vol. 71 Issue 3, p377-382. 6p. 2 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Obesity Science & Practice
Summary Objective The objective of this randomized equivalence trial was to determine the impact of consuming lean beef as part of a high protein (HP) weight‐reducing diet on changes in body weight, body composition and cardiometabolic health. Meth
Publikováno v:
Plant & Soil. Aug2006, Vol. 286 Issue 1/2, p7-19. 13p. 2 Charts, 5 Graphs.
Autor:
Speaker, K. J., Sayer, R. D., Peters, J. C., Foley, H. N., Pan, Z., Wyatt, H. R., Flock, M. R., Mukherjea, R., Hill, J. O.
Publikováno v:
Obesity Science & Practice
Summary Objective This 12‐month randomized, non‐inferiority clinical trial sought to determine the impact of consuming soy protein as part of an energy‐restricted, high‐protein diet on weight loss, body composition and cardiometabolic health.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Subroto, Edy1 (AUTHOR) edy.subroto@unpad.ac.id, Sholihat, Annisa Amila1 (AUTHOR), Cahyana, Yana1 (AUTHOR), Indiarto, Rossi1 (AUTHOR), Harlina, Putri Widyanti1 (AUTHOR), Andoyo, Robi1 (AUTHOR), Geng, Fang2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p448-461. 14p.