Zobrazeno 1 - 10
of 283
pro vyhledávání: '"Hileuskaya K"'
Autor:
Huo J; School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China; Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou, Guangdong 510640, China., Zhu B; School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China; Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou, Guangdong 510640, China. Electronic address: fezhuby@mail.scut.edu.cn., Ma C; School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China; Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou, Guangdong 510640, China. Electronic address: 202210185925@mail.scut.edu.cn., You L; School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China; Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou, Guangdong 510640, China. Electronic address: feyoulijun@scut.edu.cn., Cheung PC; Food & Nutritional Sciences Program, School of Life Sciences, Chinese University of Hong Kong, Hong Kong 999077, China. Electronic address: petercheung@cuhk.edu.hk., Pedisić S; Faculty of Food Technology & Biotechnology, University of Zagreb, Prolaz Kasandrića 6, 23000 Zadar, Croatia. Electronic address: sandra.pedisic@pbf.unizg.hr., Hileuskaya K; Laboratory of Micro- and Nanostructured Systems, Institute of Chemistry of New Materials National Academy of Sciences of Belarus, 36 F. Skaryna str, Minsk 220141, Belarus.
Publikováno v:
Carbohydrate polymers [Carbohydr Polym] 2024 Oct 15; Vol. 342, pp. 122361. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 10.
Autor:
Yarullina L; Institute of Biochemistry and Genetics, pr. Oktyabrya, 71, 450054 Ufa, Russia., Kalatskaja J; Institute of Experimental Botany Named after V.F. Kuprevich, ul. Akademicheskaya, 27, 220072 Minsk, Belarus., Tsvetkov V; Department of Biochemistry and Biotechnology, Ufa University of Science and Technology, ul. Zaki Validi, 32, 450076 Ufa, Russia., Burkhanova G; Institute of Biochemistry and Genetics, pr. Oktyabrya, 71, 450054 Ufa, Russia., Yalouskaya N; Institute of Experimental Botany Named after V.F. Kuprevich, ul. Akademicheskaya, 27, 220072 Minsk, Belarus., Rybinskaya K; Institute of Experimental Botany Named after V.F. Kuprevich, ul. Akademicheskaya, 27, 220072 Minsk, Belarus., Zaikina E; Institute of Biochemistry and Genetics, pr. Oktyabrya, 71, 450054 Ufa, Russia., Cherepanova E; Institute of Biochemistry and Genetics, pr. Oktyabrya, 71, 450054 Ufa, Russia., Hileuskaya K; Institute of Chemistry of New Materials, The National Academy of Sciences of Belarus, 220141 Minsk, Belarus., Nikalaichuk V; Institute of Chemistry of New Materials, The National Academy of Sciences of Belarus, 220141 Minsk, Belarus.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2024 Aug 09; Vol. 13 (16). Date of Electronic Publication: 2024 Aug 09.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xu Z; School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China. fezzg@scut.edu.cn., Hileuskaya K; Institute of Chemistry of New Materials, National Academy of Sciences of Belarus, Minsk, Belarus., Kraskouski A; Institute of Chemistry of New Materials, National Academy of Sciences of Belarus, Minsk, Belarus., Yang Y; School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China. fezzg@scut.edu.cn., Huang Z; School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China. fezzg@scut.edu.cn., Zhao Z; School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China. fezzg@scut.edu.cn.; Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, 381 Wushan Road, Guangzhou 510640, China.
Publikováno v:
Food & function [Food Funct] 2024 May 07; Vol. 15 (9), pp. 4785-4804. Date of Electronic Publication: 2024 May 07.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kulikouskaya V; Institute of Chemistry of New Materials, National Academy of Sciences of Belarus, 36 F. Skaryna Str., 220084 Minsk, Belarus. Electronic address: kulikouskaya@gmail.com., Nikalaichuk V; Institute of Chemistry of New Materials, National Academy of Sciences of Belarus, 36 F. Skaryna Str., 220084 Minsk, Belarus., Hileuskaya K; Institute of Chemistry of New Materials, National Academy of Sciences of Belarus, 36 F. Skaryna Str., 220084 Minsk, Belarus., Ladutska A; Institute of Microbiology, National Academy of Sciences of Belarus, Minsk, Belarus, 2 Kuprevich Str., 220084 Minsk, Belarus., Grigoryan K; Yerevan State University, 1 Alek Manukyan St, Yerevan 0025, Armenia., Kozerozhets I; Kurnakov Institute of General and Inorganic Chemistry, Russian Academy of Sciences, 31 Leninsky Prospect, 119991 Moscow, Russia., Hovsepyan V; Vanadzor State University, Tigran Mets 36, 2021 Vanadzor, Armenia., Sargsyan M; Kurnakov Institute of General and Inorganic Chemistry, Russian Academy of Sciences, 31 Leninsky Prospect, 119991 Moscow, Russia., Sidarenka A; Institute of Microbiology, National Academy of Sciences of Belarus, Minsk, Belarus, 2 Kuprevich Str., 220084 Minsk, Belarus.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2023 Nov 01; Vol. 251, pp. 126302. Date of Electronic Publication: 2023 Aug 12.