Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Hightower, Jane M."'
Autor:
Hightower, Jane M., Moore, Dan
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 2003 Apr 01. 111(4), 604-608.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3435280
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 2006 Feb 01. 114(2), 173-175.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3436505
Autor:
Brown David L, Hightower Jane M
Publikováno v:
Environmental Health, Vol 10, Iss 1, p 90 (2011)
Abstract Background Dried meat and fish have served as an important durable nutrition source for humans for centuries. Because omega 3 fatty acids in fish are recognized as having antioxidant and anti inflammatory properties found to be beneficial fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f573eed4ff74fbb958aa80d1601befc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silbernagel, Susan M., Carpenter, David O., Gilbert, Steven G., Gochfeld, Michael, Groth, EdwardIII, Hightower, Jane M., Schiavone, Frederick M.
Publikováno v:
Journal of Toxicology.
Fish is a valuable source of nutrition, and many people would benefit from eating fish regularly. But some people eat a lot of fish, every day or several meals per week, and thus can run a significant risk of overexposure to methylmercury. Current ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.