Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Highly processed food"'
Autor:
Gearhardt, Ashley N., editor, Brownell, Kelly D., editor, S. Gold, Mark, editor, Potenza, Marc N., editor
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780190671051.001.0001
Autor:
Gearhardt, Ashley N., author, Loch, Lucy K., author
Publikováno v:
Food & Addiction : A Comprehensive Handbook, 2024.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780190671051.003.0001
Autor:
Gearhardt, Ashley N., author, Brownell, Kelly D., author, Gold, Mark S., author, Potenza, Marc N., author
Publikováno v:
Food & Addiction : A Comprehensive Handbook, 2024.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780190671051.003.0061
Autor:
Cummings, Jenna R., author
Publikováno v:
Food & Addiction : A Comprehensive Handbook, 2024.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780190671051.003.0015
Autor:
Melanie Makhlouf, Débora G. Souza, Smija Kurian, Bruna Bellaver, Hillary Ellis, Akihito Kuboki, Asma Al-Naama, Reem Hasnah, Gianina Teribele Venturin, Jaderson Costa da Costa, Neethu Venugopal, Diogo Manoel, Julie Mennella, Johannes Reisert, Michael G. Tordoff, Eduardo R. Zimmer, Luis R. Saraiva
Publikováno v:
Molecular Metabolism, Vol 79, Iss , Pp 101837- (2024)
Objective: Food processing greatly contributed to increased food safety, diversity, and accessibility. However, the prevalence of highly palatable and highly processed food in our modern diet has exacerbated obesity rates and contributed to a global
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce678212020141b6b11a9d889ff82697
Autor:
Celia Martinez-Perez, Lidia Daimiel, Cristina Climent-Mainar, Miguel Ángel Martínez-González, Jordi Salas-Salvadó, Dolores Corella, Helmut Schröder, Jose Alfredo Martinez, Ángel M. Alonso-Gómez, Julia Wärnberg, Jesús Vioque, Dora Romaguera, José López-Miranda, Ramón Estruch, Francisco J. Tinahones, José Lapetra, Lluis Serra-Majem, Aurora Bueno-Cavanillas, Josep A. Tur, Vicente Martín Sánchez, Xavier Pintó, Miguel Delgado-Rodríguez, Pilar Matía-Martín, Josep Vidal, Clotilde Vázquez, Emilio Ros, Javier Basterra, Nancy Babio, Patricia Guillem-Saiz, María Dolores Zomeño, Itziar Abete, Jessica Vaquero-Luna, Francisco Javier Barón-López, Sandra Gonzalez-Palacios, Jadwiga Konieczna, Antonio Garcia-Rios, María Rosa Bernal-López, José Manuel Santos-Lozano, Maira Bes-Rastrollo, Nadine Khoury, Carmen Saiz, Karla Alejandra Pérez-Vega, María Angeles Zulet, Lucas Tojal-Sierra, Zenaida Vázquez Ruiz, Maria Angeles Martinez, Mireia Malcampo, José M. Ordovás, Rodrigo San-Cristobal
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 19, Iss 1, Pp 1-16 (2022)
Abstract Background Recent lifestyle changes include increased consumption of highly processed foods (HPF), which has been associated with an increased risk of non-communicable diseases (NCDs). However, nutritional information relies on the estimatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e00f4e8c83324259b892eb279b6e5501
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.