Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"High-quality protein"'
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2024, Vol. 54, Issue 6, pp. 1070-1082.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-12-2023-0296
Autor:
Kuan Wu, Wanying Gong, Shiyang Lin, Si Huang, Hongyu Mu, Mingming Wang, Jun Sheng, Cunchao Zhao
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
IntroductionWith the increasing demand for protein utilization, exploring new protein resources has become a research hotspot. Sacha Inchi Protein (SIP) is a high-quality plant protein extracted from Sacha Inchi meal. This study aimed to investigate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a702fa5258f4e29b842d1131ab2d09c
Autor:
Behnaz Abiri, Shirin Amini, Hajar Ehsani, MohammadAli Ehsani, Parisa Adineh, Hakimeh Mohammadzadeh, Sima Hashemi
Publikováno v:
BMC Nutrition, Vol 9, Iss 1, Pp 1-8 (2023)
Abstract Background Aggression is one of the most prevalent behavioral disorders in men. Objective This study aimed to assess the possible association between dietary intake of food groups and aggression in middle-aged married men. Methods This case-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c751daf3bdb40879a542380ef223127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaona Li, Zhaoyi Zhong, Yufeng Liu, Guifang Gong, Yangting Zhang, Yukang Wang, Chunchun Liu, Qiuzhen Wang
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
BackgroundThe relationship between a single food or nutrient and pulmonary tuberculosis (TB) has been explored in many studies; however, the relationship between dietary patterns and TB is still lacking.ObjectiveOur study aims to investigate the asso
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2034a474aa1448f980000e7a83fe2405
Autor:
Papy Nsevolo Miankeba, Alabi Taofic, Nkoba Kiatoko, Kambashi Mutiaka, Frédéric Francis, Rudy Caparros Megido
Publikováno v:
Insects, Vol 13, Iss 11, p 994 (2022)
This study analyzed the protein content of ten edible insect species (using the Dumas method), then focused on the amino acid (AA) profiles of the six major commercially relevant species using HPLC (high-pressure (or performance) liquid chromatograph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab12cf93004548a89d23eac41c27efc9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 12, Iss 1, p 5 (2021)
Among the many neglected underutilized species, tuberous Andean root crops such as the ahipas (Pachyrhizus ahipa) constitute a promising alternative for increasing diversity in nutrient sources and food security at a regional level. ahipa × P. tuber
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/827e4bbf41e54f0a95a6da417c58f670
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.