Zobrazeno 1 - 10
of 363
pro vyhledávání: '"High-pressure carbon dioxide"'
Autor:
Fabio, Santi a, Elisa, Lincetti a, Giulia, Alberghini b, Valerio, Giaccone b, Alessandro, Zambon c, ⁎, Sara, Spilimbergo a, ⁎⁎
Publikováno v:
In LWT 1 January 2025 215
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 2, Pp 293-298 (2023)
Objective: Exploring the disinfection effect of high-pressure carbon dioxide (HPCD) on human coronavirus 229E (hCoV-229E). Methods: The human coronavirus 229E (hCoV-229E) was treated by HPCD at different temperatures (10, 25, and 37 ℃) and pressure
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2fe9788f2594ed29ce4c79094f15243
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 21, Pp 471-479 (2022)
Meat and meat products are of high nutritional values and are the main source of high-quality proteins for human beings. However, meat and meat products are susceptible to contaminate with various microorganisms during processing and storage, leading
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0fed51a9bad4d6fa50e2609a1ca71f3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 8, Iss 10, p 1011 (2022)
High-pressure carbon dioxide (HPCD), a novel non-thermal pasteurization technology, has attracted the attention of scientists due to its high pasteurization efficiency at a lower temperature and pressure. However, the inactivation mechanism has not b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e505e19277404dd1a9e26bb64d13a772
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.