Zobrazeno 1 - 10
of 255
pro vyhledávání: '"High temperature short time"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1574 (2024)
The loss of distinctive aromas due to sterilization significantly hinders efforts to enhance the sensory quality of fruit and vegetable juices. This study aimed to elucidate the impacts of high-hydrostatic pressure (HHP) and high-temperature short-ti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c72bb259fe0444da9be7cb0449906334
Autor:
Brahmaiah Pendyala, Pranav Vashisht, Fur-Chi Chen, Savannah E. Sanchez, Bob Comstock, Anders Omsland, Ankit Patras
Publikováno v:
Frontiers in Food Science and Technology, Vol 3 (2023)
Introduction:Coxiella burnetii is a zoonotic Gram-negative obligate intracellular bacterial pathogen and the causative agent of query (Q) fever in humans. Contamination of milk by C. burnetii, as a consequence of livestock infection, is a significant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f22a96f457f40869ae78ca421e80375
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
David K. Gemmell, Aaron Mack, Sabrina Wegmann, David Han, Ronald Tuccelli, Matthew Johnson, Corinne Miller
Publikováno v:
Engineering in Life Sciences, Vol 21, Iss 7, Pp 502-513 (2021)
Abstract There is a growing need to provide effective adventitious agent mitigation for high risk upstream cell culture raw materials used for the production of biologics. It is also highly important in the growing fields of cell and gene therapies.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a9cdd4b3efc4953a56a3c92c6d768d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 22, p 3126 (2022)
Physical pellet quality and AMEN concentration are strongly related to each other in broiler feeding. A study was conducted to evaluate the relationship between dietary AMEN concentration and feed processing on pellet quality, nutrient digestibility,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/deda4b5bc059440e92e255b6693ec6e3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 5, p 632 (2022)
The study investigated the effects of high-pressure processing (HPP) (600 MPa/5 min), pasteurization (PT) (85 °C/30 s), and high-temperature short time (HTST) (110 °C/8.6 s) on physicochemical parameters (sugar, acid, pH, TSS), sensory-related attr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c61a2bcdd9c94be586382b6c7bc3ba17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.