Zobrazeno 1 - 10
of 587
pro vyhledávání: '"High speed cutting"'
Autor:
Lingen Luo, Jianming Pang, Yaoxin Song, Shulan Liu, Guoliang Yin, Hao Peng, Chunlei Pu, Yinhe Lin, Jingwei Li, Xuefeng Shi
Publikováno v:
Archives of Metallurgy and Materials, Vol vol. 68, Iss No 4, Pp 1525-1531 (2023)
AISI 1045 steel has the characteristics of high strain rate, large strain, and sharp rise in temperature during high-speed deformation process, resulting in a concentrated deformation band and fine structure. In this work, the microstructure of submi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ba31fa7c5744024b4a2c5b35cbf7389
Publikováno v:
Journal of Manufacturing and Materials Processing, Vol 8, Iss 5, p 198 (2024)
The friction/adhesion between the tool and chip is generally large in metal cutting, and it causes many problems such as high cutting energy/rough surface finish. To suppress this, cutting fluid and tool coating are used in practice, but they are hig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/406a7dc1e0a94f71b2d5c08afd15561d
Publikováno v:
Journal of Aeronautical Materials, Vol 43, Iss 4, Pp 55-67 (2023)
High speed cutting is an effective technique to achieve high efficiency and high quality machining of titanium alloy and other difficult materials. The high speed cutting process of titanium alloy has the nonlinear dynamic characteristics of high tem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/991bc53ef1ff491e84ac2a1fe50c21ff
Publikováno v:
Nihon Kikai Gakkai ronbunshu, Vol 90, Iss 930, Pp 23-00294-23-00294 (2024)
In recent years, high-precision gears are expected to be used in vehicles and robots. Currently, gear hobbing is widely used as a roughing process while shaving and grinding are used as finishing processes to improve the accuracy and surface quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/558be8bbfc4643738222c386f2aed2bf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 13, Pp 111-117 (2022)
In order to study the influence of different pretreatment methods on viscosity and gel strength of curdlan, investigate the effects of pretreated curdlan on water-holding capacity and texture properties of low fat beef sausage, the influence of high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/275250e6eddf43afa0f9cc0ce1da2176
Publikováno v:
Jixie qiangdu, Vol 44, Pp 474-479 (2022)
In order to obtain the Johnson-Cook(J-C) constitutive parameters that can exactly reflect the plastic flow behavior of the workpiece material under the coupling effect of high temperature, high strain rate and large deformation occurred in high-s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/920c08fd177743159dfe769126e285ed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.