Zobrazeno 1 - 10
of 137
pro vyhledávání: '"High performance liquid chromatography/diode array detector"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 6, Pp 145-152 (2024)
旨在为低温压榨鲜青花椒油的工业生产、贮藏和质量控制提供借鉴,利用超高效液相色谱-二极管阵列检测器-高分辨质谱(UPLC-DAD-HRMS)技术对低温压榨鲜青花椒油中色素进行测定,并研究贮
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28b1f8a8e4914d35978951bdf9a90a62
Autor:
Huang, Luan a, Zhou, Xin b, Chang, Qingyun a, Zhang, Shuaihua a, Wang, Zhi a, ⁎, Wang, Chun a, Zang, Xiaohuan a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2025 470
Autor:
Martina Foschi, Lorenzo Marsili, Ilaria Luciani, Giulia Gornati, Claudia Scappaticci, Fabrizio Ruggieri, Angelo Antonio D’Archivio, Alessandra Biancolillo
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 20, p 4925 (2024)
This study focused on optimizing a cold water extraction method to obtain bioactive compounds from chamomile (Matricaria chamomilla L.), addressing increasing consumer demand for natural products and nutraceuticals. A full-factorial design was employ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19d6740e8de14214a0482e2dd76e0bf5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 5, p 1144 (2021)
Beer has been highly appreciated due to its phenolic composition and antioxidant capacity conjugated with its low alcohol content. Although some studies exist regarding the phenolic composition and antioxidant capacities of beers, there are no studie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17cdb1b6b85b4cdea62ce6da78fcb851
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.