Zobrazeno 1 - 10
of 172
pro vyhledávání: '"High molecular weight glutenin subunit"'
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Background In common wheat (Triticum aestivum L.), allelic variations in the high-molecular-weight glutenin subunits Glu-B1 locus have important effects on grain end-use quality. The Glu-B1 locus consists of two tightly linked genes encoding
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46005f1d1f8340e0bfa13d8e645f4646
Autor:
Nina Sun, Yanjun Mu, Dongmei Wang, Jiatong Li, Tangyu Yuan, Wei Liu, Ningning Yu, Xiaozhe Xu, Linzhi Li, Yuli Jin, Pengtao Ma
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 15 (2024)
IntroductionGluten quality is one of the most important traits of the common wheat (Triticum aestivum L.). In Chinese wheat production, Yannong series cultivars/derivative lines possess unique characteristics and play an important role in both yield
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d19c17762ea405cac5d0d54528012f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 24; Issue 13; Pages: 11072
The quality of wheat primarily depends on its storage protein quality, especially in regards to gluten content and high-molecular-weight glutenin subunits (HMW-GS). The number of HMW-GS alleles is limited in bread wheat (Triticum aestivum L.), wherea