Zobrazeno 1 - 10
of 24 675
pro vyhledávání: '"High amylose"'
Influences of preparation process on the properties of high amylose corn starch-stearic acid complex
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 6, Pp 25-33 (2024)
[Objective] This study aimed to establish a preparation process for starch-lipid complex with high resistant starch (RS) content and to explore the effects of process parameters on the anti-digestibility of the complex. [Methods] Using RS content
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d931bfa02584cbba29c626f97543a50
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 4, Pp 61-68 (2024)
To investigate the processing adaptability of high amylose maize starch (HAMS), gluten protein and oat bran in noodle products, the composite noodles were prepared using oat bran with different ratios (2∶2, 3∶2, 4∶2, 5∶2) of HAMS and gluten p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eeabe89f270f4308836cb4d2ce25507e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.