Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Hidayat Serli Hatul"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 96, p 01025 (2024)
This review focus on examining the significant role of fungi in Indonesian traditional cuisine. It explores how molds, specifically Rhizopus sp. and Aspergillus sp., contribute to the fermentation, preservation, and flavour enhancement of typical Ind
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03e5da6a9c82449fb7835cc0cd34e7d9
Autor:
Nenotek Stevandy Pratama, Djalal Muspirah, Tahir Mulyati, Langkong Jumriah, Asfar Muhammad, Dirpan Andi, Oktavia Adila, Arifin Sri Rasyida, Hasmiyani Hasmiyani, Hidayat Serli Hatul
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 96, p 01005 (2024)
A fascinating opportunity for screening lactic acid bacteria with the potential to ferment plant-based milk production exists in seaweed, a rich source of microbial variety. In this work, marine-derived lactic acid bacteria (LAB) will be identified a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06f0970abc9b49e7bc91be3c5c01ba7a
Autor:
Dirpan, Andi, Hidayat, Serli Hatul, Djalal, Muspirah, Ainani, Andi Fadiah, Yolanda, Dewi Sisilia, Kasmira, Khosuma, Matthew, Solon, Gloria Tiara, Ismayanti, Nadia
Publikováno v:
In Future Foods December 2023 8
Autor:
Putri, Ayu Sekarani Damana, Vera Diana, T., Daris, Rahma, Afriana, Fitri, Hidayat, Serli Hatul
Publikováno v:
In Gaceta Sanitaria 2021 35 Supplement 2:S487-S490
Publikováno v:
In Enfermeria Clinica October 2020 30 Supplement 6:67-70
Publikováno v:
In Enfermeria Clinica October 2020 30 Supplement 6:63-66
Publikováno v:
In Enfermeria Clinica March 2020 30 Supplement 2:374-377
Publikováno v:
In Enfermeria Clinica March 2020 30 Supplement 2:371-373
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.