Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Hicsasmaz, Zeynep"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Study of mechanisms underlying the infusion of starch-based food materials by oil-based liquid foods
Autor:
Hicsasmaz, Zeynep
Publikováno v:
Doctoral Dissertations Available from Proquest.
Infusion is the process defined as filling in the pores of starch-based food materials by partially wetting liquid foods so as to obtain a relatively higher calorie food product in a lower bulk volume. The main objective of this research was to inves
Externí odkaz:
https://scholarworks.umass.edu/dissertations/AAI9022695
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2007 78(3):953-964
Autor:
Gueven, Alper, Hicsasmaz, Zeynep
Publikováno v:
Pore Structure in Food; 2013, p43-50, 8p
Autor:
Gueven, Alper, Hicsasmaz, Zeynep
Publikováno v:
Pore Structure in Food; 2013, pi-viii, 8p
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 1993 18(2):127-143
Autor:
Özgen, Canan, Hiçşaşmaz, Zeynep
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science 1987 42(6):1413-1422
Autor:
Hicsasmaz Z; Institute of Food Science, 151 Stocking Hall, Cornell University, Ithaca, New York 14853, USA. zk26@cornell.edu, Dogan E, Chu C, Rizvi SS
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2003 Oct 08; Vol. 51 (21), pp. 6191-7.