Zobrazeno 1 - 10
of 592
pro vyhledávání: '"Hickling, G.J."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
New Zealand Journal of Ecology, 1999 Jan 01. 23(1), 101-103.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24054753
Publikováno v:
New Zealand Journal of Ecology, 1999 Jan 01. 23(2), 267-273.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24054781
Publikováno v:
In Applied Animal Behaviour Science 2004 85(1):157-166
Autor:
HICKLING, G.J., PEKELHARING, C.J.
Publikováno v:
New Zealand Journal of Ecology, 1989 Jan 01. 12, 117-120.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24053185
Publikováno v:
New Zealand Journal of Ecology, 1993 Jan 01. 17(1), 29-34.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24053635
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Advancing meat safety diverse approaches for bovine tuberculosis detection and control in abattoirs.
Autor:
Elbarbary, Nady Khairy1 (AUTHOR), Al-Qaaneh, Ayman M.2 (AUTHOR), Bekhit, Mounir M.3 (AUTHOR), Fotouh, Ahmed4 (AUTHOR), Madkour, Bahaa S.5 (AUTHOR), Malak, Nermeen M.L.6 (AUTHOR), Hadad, Ghada7 (AUTHOR), Maher, Zainab M.8 (AUTHOR), Salem, Mohamed M.9 (AUTHOR), Abdelhaseib, Maha10 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2024, Vol. 36 Issue 4, p1-15. 15p.