Zobrazeno 1 - 10
of 697
pro vyhledávání: '"Hianik, T"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Biosensors and Bioelectronics 15 June 2014 56:104-111
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sensors
Antibiotics are often used in human and veterinary medicine for the treatment of bacterial diseases. However, extensive use of antibiotics in agriculture can result in the contamination of common food staples such as milk. Consumption of contaminated
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______917::ac5afd5b0c213a3b943e6759c759363a
https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85129810387&doi=10.3390/s22103684&partnerID=40&md5=c9e5ada82295ab2520f5a03c0ea9f69c
https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85129810387&doi=10.3390/s22103684&partnerID=40&md5=c9e5ada82295ab2520f5a03c0ea9f69c
Autor:
Nádaždy, V., Gmucová, K., Poturnayová, A., Šnejdárková, M., Karpišová, I., Lányi, Š., Hianik, T.
Publikováno v:
In Procedia Chemistry 2012 6:60-68