Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Hezard B"'
Autor:
Stahl, V., Ndoye, F.T., El Jabri, M., Le Page, J.F., Hezard, B., Lintz, A., Geeraerd, A.H., Alvarez, G., Thuault, D.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2015 148:43-52
Autor:
Stahl, Valérie, Hezard, B., Lintz, A, Omhover-Fougy, L., Ben Hmidene, G., Desvaux, Mickael, Guillier, Laurent
Publikováno v:
Congrès de la Société Française de Microbiologie "Microbes"
Congrès de la Société Française de Microbiologie "Microbes", Sep 2021, NANTES, France
Congrès de la Société Française de Microbiologie "Microbes", Sep 2021, NANTES, France
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2885::76fa47646b9325d57fb29acbf2301499
https://hal.inrae.fr/hal-03735731
https://hal.inrae.fr/hal-03735731
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2008 128(1):51-57
Autor:
Stahl, V., Alvarez, G., Derens, E., Hoang, H.M., Lintz, A., Hezard, B., El Jabri, M., LEPAGE, J.F., Ndoye, F.T., Thuault, D., Gwanpua, S.G., Verboven, P., Geeraerd, A.
Publikováno v:
2nd IIR International Conference on Sustainability and the Cold Chain. Proceedings: Paris, France, April 2-4, 2013
2nd IIR International conference on Sustainability and the Cold Chain, ICCC2013
2nd IIR International conference on Sustainability and the Cold Chain, ICCC2013, Apr 2013, Paris, France. 10 p
2nd IIR International conference on Sustainability and the Cold Chain, ICCC2013
2nd IIR International conference on Sustainability and the Cold Chain, ICCC2013, Apr 2013, Paris, France. 10 p
2nd IIR International conference on Sustainability and the Cold Chain, ICCC2013, Paris, FRA, 02-/04/2013 - 04/04/2013; International audience; Food business operators producing Ready-To-Eat (RTE) foodstuffs must be able to demonstrate that the produc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::11ca577f72e8e58057c8e76de18d1995
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01469201
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01469201
Autor:
Beaufort, Aurélien Beaufort, Guillier, L., Duret, Steven, Bergis, H., Lintz, A., Hezard, B., El Jabri, M., Stahl, V., Thuault, D., Li, L., Derens, E.
Publikováno v:
2nd IIR International Conference on Sustainability and the Cold Chain. Proceedings: Paris, France, April 2-4, 2013
2nd IIR International conference on Sustainability and the Cold Chain, ICCC2013
2nd IIR International conference on Sustainability and the Cold Chain, ICCC2013, Apr 2013, Paris, France. 8 p
2nd IIR International conference on Sustainability and the Cold Chain, ICCC2013
2nd IIR International conference on Sustainability and the Cold Chain, ICCC2013, Apr 2013, Paris, France. 8 p
2nd IIR International conference on Sustainability and the Cold Chain, ICCC2013, Paris, FRA, 02-/04/2013 - 04/04/2013; International audience; For RTE foods that are able to support the growth of L. monocytogenes, a European Regulation (n°2073/2005)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::244663caebdbbeae9c2a622678172f8f
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01469099
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01469099
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.