Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Heyndrickxia coagulans"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract This study aimed to evaluate the safety profile and beneficial effects of Heyndrickxia coagulans strain BC99 (BC99) for potential use in functional foods and pharmaceuticals. We began with whole genome sequencing of BC99, followed by a compr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83fa86e5ff8847c2bf94e9f7eae416f8
Autor:
Shuji Shirakashi, Ryuichiro Aoki, Yasuhisa Kobayashi, Masanori Aida, Ryouichi Yamada, Akito Taniguchi
Publikováno v:
Frontiers in Aquaculture, Vol 3 (2024)
Enhancing fish growth and bolstering immune responses to diseases are of paramount concern in fish aquaculture. The use of probiotics has emerged as a promising strategy for addressing these challenges. The aim of this study was to investigate the ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6c871523a4947fe9b596de8aabf67cc
Autor:
Masanori Aida, Naoyuki Togawa, Kazuyuki Mizuyama, Yoshinori Aoki, Shouhei Suehiro, Akiho Sakamoto, Noriyoshi Uchida, Ryouichi Yamada
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 15 (2024)
Probiotic consumption strongly influences local intestinal immunity and systemic immune status. Heyndrickxia coagulans strain SANK70258 (HC) is a spore-forming lactic acid bacterium that has immunostimulatory properties on peripheral tissues. However
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d763ed43f7844f7a89fe54b8544f1e48
Publikováno v:
Frontiers in Cellular and Infection Microbiology, Vol 14 (2024)
Probiotics are defined as living or dead bacteria and their byproducts that maintain the balance of the intestinal microbiome. They are non-toxic, non-pathogenic, and do not release any toxins either within or outside the body. Adequate consumption o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/975182880a33449aa7ecdba53e771df4
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
The L-lactic acid (L-LA) fermentation process, based on sodium hydroxide neutralization, demonstrates environmental friendliness during product extraction. However, lactate fermentation is hindered by the pronounced stress effect of sodium lactate on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cbe2fad44e546b9b59651da8c7abd0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.