Zobrazeno 1 - 10
of 188
pro vyhledávání: '"Heyerick Arne"'
Autor:
Matoušek Jaroslav, Kocábek Tomáš, Patzak Josef, Füssy Zoltán, Procházková Jitka, Heyerick Arne
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 12, Iss 1, p 27 (2012)
Abstract Background Lupulin glands of hop produce a specific metabolome including hop bitter acids valuable for the brewing process and prenylflavonoids with promising health-beneficial activities. The detailed analysis of the transcription factor (T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72b2d6f82d074302bd9e6a1079a9eeef
Publikováno v:
In Vaccine 4 November 2015 33(44):5950-5959
Autor:
Popović, Višnja, Heyerick, Arne, Petrović, Silvana, Van Calenbergh, Serge, Karalić, Izet, Niketić, Marjan, Deforce, Dieter
Publikováno v:
In Phytochemistry March 2013 87:102-111
Autor:
Wyns, Ciska, Derycke, Lara, Soenen, Bram, Bolca, Selin, Deforce, Dieter, Bracke, Marc, Heyerick, Arne
Publikováno v:
In Talanta 15 July 2011 85(1):197-205
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bolca, Selin, Urpi-Sarda, Mireia, Blondeel, Phillip, Roche, Nathalie, Vanhaecke, Lynn, Possemiers, Sam, Al-Maharik, Nawaf, Botting, Nigel, De Keukeleire, Denis, Bracke, Marc, Heyerick, Arne, Manach, Claudine, Depypere, Herman
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition April 2010 91(4):976-984
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 2010 878(13):949-956
Autor:
Dhooghe, Liene, Naessens, Tania, Heyerick, Arne, De Keukeleire, Denis, Vlietinck, Arnold J., Pieters, Luc, Apers, Sandra
Publikováno v:
In Talanta 2010 83(2):448-456
Autor:
Possemiers, Sam *, Bolca, Selin *, †, Grootaert, Charlotte *, Heyerick, Arne †, Decroos, Karel *, Dhooge, Willem **, De Keukeleire, Denis †, Rabot, Sylvie ‡, Verstraete, Willy *, Van de Wiele, Tom *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition July 2006 136(7):1862-1867